Home > Новини > „Моят живот. Да имаш ляв палец.“ в Капана, Пловдив
Заповядайте на 26 декември 2017 г., 17 ч. – Капана, Пловдив
http://www.plovdivtime.bg/news.php?id=1865&lang=bg
 
Ще видите част от спектакъла „Моят живот. Да имаш ляв палец” по едноименната книга на Анжела Пенчева – писател и актриса с трайни физически увреждания. С участието на Анжела Пенчева и театрална група под ръководството на Калина Терзийска.
 
Анжела не може да говори, но може да говори с очи!
Анжела е първата актриса в света, която използва контрол с поглед на сцената. С помощта на устройство за контрол с поглед и софуер за комуникация, тя може да отговаря на въпросите.
 
С участието на:
Анжела Пенчева
Алиса Гюзелева, Бетина Маркова, Виктория Гунчева, Елена Константинова, Симона Георгиева /ученички от 22. СУ „Г.С.Раковски“/, Луси Узунова /от 1 АЕГ/ , Алис Джадала /ЧУ „Увекинд“/ и Габриела Павлова под ръководството на Калина Терзийска, театрален режисьор.
 
Откъсът е част от представлението “МОЯТ ЖИВОТ. ДА ИМАШ ЛЯВ ПАЛЕЦ.“ Моят живот Представлението е създадено от доц. Възкресия Вихърова, Университетски театър НБУ, по едноименната книга на Анжела Пенчева – писател и актриса с трайни физически увреждания.
Режисъор:
Kristiana Boiadjieva – създател и ръководител на Група за алтернативен театър (за артисти с трайни физически увреждания)

Този пост е наличен също в English.